Slutar med genusvetenskap

Jag brukar inte vara jättepersonlig här på bloggen för att den ska kunna vara mer av allmänintresse, så detta blir något av ett undantagsinlägg.

Det blir typ ett inlägg i veckan nu, och det har hittills berott på att det har varit så mycket med skolan att jag helt enkelt inte hunnit med. Det var ganska mycket jag inte hann göra längre på grund av skolan, men det var helt okej eftersom jag verkligen ville plugga och det ändå var det roligaste jag visste, typ. Att börja plugga genusvetenskap var typ mitt bästa beslut, tyckte jag.

I söndags kom jag fram till att jag verkligen inte skulle kunna fortsätta plugga längre. Jag var inte klar med hemtentan och den nya delkursen skulle börja på måndag, och dålig med stress som jag är blev det bara för mycket. Det har egentligen varit alldeles för mycket ända sedan första veckan, men jag fortsatte liksom bara. Jag visste ju att det skulle bli mycket så jag försökte hitta olika strategier för att klara det ändå, och det säger väl nåt att det inte gick i alla fall. Jag visste redan att jag inte skulle kunna jobba heltid, men finns det nån som har asperger som kan jobba med något över huvudtaget? Eller som kan jobba med det jag vill jobba med?

I de Facebookgrupper jag är med i verkar de flesta gå på aktivitetsersättning och vara med sina husdjur/gå i skogen på dagarna. Och helt ärligt tänker jag att det är lika bra att jag också söker det, det funkar ju inte att bli helt utbränd efter bara 1 veckas skola.

Genusvetenskap och feminism är fortfarande det absolut det roligaste och viktigaste, men att köpa ett 3000-bitarspussel att sitta med istället är risken för besvikelse inte lika stor i alla fall.

Följer ni mina sociala medier kan ni se när/om jag postar något vettigt här igen, och om den där Youtubekanalen jag tänkte sätta upp blir av. Men just nu känns det bara som om det inte finns något jag skulle kunna klara av att göra. Tack för alla fina meddelanden jag fått av er!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.