Tjejpepp med Caroline <3

Detta inlägg hade jag egentligen tänkt skriva som ett sms bara men hej carro hoppas du inte har nåt emot att jag lägger upp det här hehe men det är för positivt för att inte göras. 🙂

Vi har känt varandra sen 2014, när jag flyttade till Stockholm och inte kände nån typ och tyckte det var ssåå ttråkigtt att mest vara hemma och kolla på serier. Som vanligt med mig tog det ett bra tag innan vi kände varann bra (nu vet jag att det är pga asperger buut still) men är ju så jävla glad över att vi gjorde det! Är inte alltid bäst på att visa det så sorry för det. Men eftersom du har vart så himla nere nu ett tag med SÅ mycket som har hänt (många personer också tyvärr) har jag skrivit massa saker som gör att du är bäst och borde ha det bästa självförtroendet ever. <3

20160726_2110222
Bild från Cafe Opera i Stockholm

Tiiill exempel så har du alltid peppat mig jättemycket, typ när jag fick reda på mina diagnoser så påminde du om hur mycket drivkraft folk med diagnoser har att genomföra sina ideer, det var när jag hade pratat med en feminist jag ser upp till mycket och som tyckte det var en bra idé att starta det där företaget jag pratar om hela tiden (inom feminism), men tänkte att äsch det kommer ändå inte gå. Så egentligen vet jag inte ens om jag hade börjat skriva här på bloggen ifall du inte hade skrivit så mycket positiva saker? Hur hade detta gått ifall jag inte hade haft nån stöttning alls?

Sen är du verkligen den jag pratar med som förstår feminism så himla bra. Det är en sak att på ett diffust sätt tycka att ”män och kvinnor ska ha lika lön” och att ”det är dåligt med våldtäkter”, men det är en helt annan sak att ta feminismen och applicera den på sitt eget liv och sina egna åsikter. Det är också något ingen annan kan göra åt en- det går att ha läst feministisk teori i flera år utan att förstå hur det hänger ihop med ens eget liv (tro mig jag vet). Därför har jag så svårt med de flesta att prata om mina idéer om jämställdhet, men inte med dig för du är så jävla smart (sen att du redan var feminist är väl en viktig del haha).

Och att du alltid brinner för dina åsikter! Vare sig det är kärringen på vårdcentralen som kommenterar ditt utseende eller gubbjäveln som påstår att feminismen har gått för långt, eller vad du tycker om terrorister (och vad du vill göra med dem lol) så kan en aldrig anklaga dig för att vara intetsägande eller mesig. Det existerar bara inte och det är alltid lika kul att höra nya saker du fått starka åsikter om!

Hade tänkt skriva här att vilken man som helst skulle älska att vara ihop med dig, men kom på att det inte är sant. Alla snubbar som är öppet eller smygsexister skulle hata att vara ihop med någon som har riktiga åsikter och som är *flämt* feministiska! Så sållar du bort dem som ändå inte är nåt att ha.

received_10153737776279607
Bild från Ibiza 2016.

Och till sist hur jäkla bra på relationsarbete du är. Hur orkar du ta in hur alla känner och försöka se till att folk mår bra hela tiden, även om jag hade velat är det svårt att göra det på din nivå! Skiter i om det är en kvinnofälla att vara superbra på relationer, här tycker jag inte att tjejer ska bli sämre på det så att det ska bli jämställt. Du får lära mig hur en känner av folks sinnesstämningar så bra, nästa gång vi fikar får du lära mig det haha. För att få människor att må bra är det som gör att kvinnor har så mycket bättre relationer än män, lever längre och har mycket fler nära vänner långt upp i åldrarna. Alltså att det är jätteviktigt och bra!

Skrev detta för jag vet att jag suger på komplimanger men tycker ändå det är viktigt att du vet hur skitbra du är ❤

Snapchat-144794284
Bild från när vi firade födelsedag!
En kommentar

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.